Trujillo.Scb18 droge transformatorPrestatievergelijking

  • vrijgavetijd:2022-08-02 05:20:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:441
  • Korte omschrijving:

    Trujillo.,Trujillo.Wat beter is voor droge transformator,(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïns

Artikel inhoud
Trujillo.Wat beter is voor droge transformator,

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Trujillo.Verhoging van het proces van droge transformator?

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

KassalaNameVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Fabriek voor elektrische transformatoren


Trujillo.Scb18 droge transformatorPrestatievergelijking



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Energiebesparende analyse van de transformator

Fabriek voor elektrische transformatoren

projectMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

*Idquo; YN,Trujillo.Technologie van transformatoren, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


Trujillo.Scb18 droge transformatorPrestatievergelijking



Verminderde isolering

rankingDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen,Trujillo.Prijs van de transformator, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Trujillo.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Trujillo.Overige productinformatie
  • Huanghua.Hydraulisch hefplatform dat verlaagtGroeitrend

    Huanghua.Hydraulisch hefplatform dat verlaagtGroeitrend

  • Huanghua.hydraulische liftDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolgd

    Huanghua.hydraulische liftDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolgd

  • Huanghua.OpklapbrugHoe het niet roestig te maken?

    Huanghua.OpklapbrugHoe het niet roestig te maken?

  • Wuerden.Mobiele hydraulische instapbrugSpecificeer nieuwe economische coördinaten

    Wuerden.Mobiele hydraulische instapbrugSpecificeer nieuwe economische coördinaten

  • BusterVast hydraulisch hefplatformWat zijn de algemene waarde van materialen?

    BusterVast hydraulisch hefplatformWat zijn de algemene waarde van materialen?

  • Colmar.Kleine lift 3e verdiepingWelke industrie kan worden gebruikt?

    Colmar.Kleine lift 3e verdiepingWelke industrie kan worden gebruikt?

  • El PasoBeweegbaar hydraulisch hefplatformIndustrie outlet

    El PasoBeweegbaar hydraulisch hefplatformIndustrie outlet

  • Vitti sur SeineLift hydraulisch platformMarkthoogtepunten en verwachtingen

    Vitti sur SeineLift hydraulisch platformMarkthoogtepunten en verwachtingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!